tiistai 25. elokuuta 2009

kohta alkaa hönkä

Elokuun viimeinen viikko. Loman viimeinen viikko. Tai loman ja loman. Kun syksy lähenee ja ihmiset aktvivoituvat, ei itsekään voi olla kännykkä kiinni ja hypätä sitten syyskuussa kehiin.
Juuret- projektin valmistelua. Luvassa käsikirjoitustyöpajan jatkamista ja uuden ryhmän kokoamista sekä uutena pajana ryhdyn vetämään jonlöörauspajaa. Esityksiä on projektin tiimoilta tiedossa ainakin kaksi, jotka ohjaan. Syksylle ensimmäinen talvisodan alkamispäivän tiimoille ja huhtikuun loppuun keskuskoulun kanssa toteutettava musiikkinäytelmä. Sitten taas kesäleiri ja siitä jokin esitys. Lisäksi varmaankin jo täksi kevääksi saamme joitain projektiin osallistuvien nuorten tekstejä näyttämölle. Muodosta en osaa vielä sen kummenmin sanoa. Muuta kuin että heidän lähtökohdistaan, omalla äänellään ja tavallaan.
Teatterikoneen kanssa alamme harjoitella ja rakentaa käsikirjoitusta forum-teatteri- esitykseen, jonka kaupunginteatterin kanssa yhteistyössä toteutettavat ensi-illat sijoittuvat syksyyn 2010. Lisäksi kesäksi olisi tiedossa Koneen Ronja, jossa pääsisi myös näyttelijänä kirmaamaan. Toivottavasti aika riittää mukaan.
Tulevaksi syksyksi ohjaan myös Sampolaan. Mitä, siitä ei vielä ole aivan varmuutta. Itse asiassa tänään tulisi yhden tekstin laatikkoon napsahtaa. Ja kesälle on alustavasti jo sovittu ohjaus, joka varmistunee huomenna.
Näin. Työtä riittää. Ja Aava kasvaa. Ja talo rakentuu?
uutta blogin tapaista olen hahmotellut, mutta jääköön sen linkittäminen ja tämän päättäminen vielä hetken tuonnemmaksi.

Ei kommentteja: