keskiviikko 1. elokuuta 2007

Elokuun sateessa, Niagara nenässä

Tämän kesän osalta teatteritouhuilut ovat nyt ohi. Pari juttua tulee varmaan vielä käytyä katsomassa, mutta oman työn saralla kaikki onnellisesti purkissa.
Ja olihan siinä puurtamista. Vaikka jo nyt pari päivää viimeisen Jäniksen esityksen jälkeen olo on hieman haikea. Kuviot muuttuvat taas aikalailla ja on alettava nollista. Siinä toki myös puolensa. Ja lomaakin ehtii vielä pidellä ennen seuraavien töitten alkua. Eli hyvä hyvä!
Tänään pitäisi selvitä talven juttujen osalta meikäläisen kohtalo. Hyvältä näyttää, jos näin ennen päätöksiä kannattaa mistään huudella, mutta näyttää kun kerran näyttää. Kaksi erilaista ohjausta olisi talveksi tiedossa sekä jonkin verran opetustöitä. Hyvin erilaisia ohjauksia. Mutta näistä myöhemmin, kunhan varmistuvat.
Kuumetta ja kunnon flunssaa pukkasi vikojen esitysten jälkeen. Nyt yritys kova toipua, että pääsisi vielä loppuviikosta purjehtimaan. Ms. Duunari odottaa pursimiestä akselille Kotka-Helsinki.
Tässä pari kritiikkiä Jäniksestä. Vaikka parhaasta en tallennetta saanutkaan. Eräs (luultavasti vanhemmanpuoleinen katsoja) kirjoitti paikallislehden heittolaatikkoon suurin piirteinen näin:


Inhottava kesäteatteri, pelkkää kiroilua. Rahat menivät hukkuun. - pettynyt katsoja

Ei kommentteja: