maanantai 10. marraskuuta 2008

Ensi-ilta tuli ja meni

Samoin meni pikkujoulut ja isänpäivä. Ja nyt jälkeinen maanantai. Normaalisti kuulostaisi raskaalta päivältä, mutta muutamat tilakysymykset ovat piristäneet tänään mieltä. Keskisuomalaisen Iso ja vihreä- kritiikistä  (http://www.ksml.fi/uutiset/kulttuuri/teatteri/draamaa-vai-aa-kerhon-putkirealismia(280521).ece) en taida sittenkään jaksaa sen kummempaa älistä. Jos kolme litraa illassa keskaria tissutteleva sohvaperuna vain luulee olevansa alkoholisti, niin kertooko se jotain tästä arkipäivästä, jossa elämme? Joka tapauksessa kiitosta ensi-illassa olleille, olipahan hyvä henki esityksessä sekä seuranneissa bileissä.
Käytiin tänään katsomassa taas uutta tilaa Juuret- projektille ja muutenkin Saarijärveläiselle kulttuuritoiminnalle. Eforen entisen tehtaan tiloissa on vuodesta 2006 ollut tyhjillään hyvän oloinen tila, joka alkuun ainakin tyydyttäisi tarpeemme. Hieman matala, mutta kaikkea ei voi saada, ainakaan heti. Alla kuva sieltä.
Tänään Viivin ja Wagnerin lukuharjoitukset. Kiva että jatkuu nopsasti, vaikka varsinaisesti siihen keskityn ensi vuoden alusta. Tämän vuoden puolella valmistellaan.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teit hienon roolin Isossa ja Vihreässä kuten moni muukin mukana ollut! Epäreilu oli arvostelu ja hyvin yksisilmäinen. Olin katsomassa ennakkoa ja se jäi mieleen liikkumaan vielä pidemmäksi aikaa. Tsemppiä!

Pasi kirjoitti...

Hei!
Kiitoksia kommentista, aikalailla on esitys jakanut mielipiteitä, mikä onkin hyvä. Nyt kolme vetoa takana, ja tästähän se lähtee kehittymään.
Rok, rok!