perjantai 7. marraskuuta 2008

lavalle

Tänään Ison ja vihreän ensi-ilta. Viikon valmistavat läpimenot koeyleisölle lupailevat hyvää. Teksti on hieno ja toteutus toimii sekä koomisena että koskettavana. 
Omat fiilikset ovat hieman vaihdelleet. Enimmäkseen positiivinen kokemus tehdä pitkästä aikaa lavalla jotain näin intensiivistä. Välillä taas miettii sitä mistä tässä oikein nauttii. Roolihahmon matka on aika rankka vetää illoittain läpi. Ehkä  se juuri tuo sen merkityksen, jos siitä joku katsoja itselleen jotain saa.
Nyt pitäisi kirjoittaa kolumni ensi viikon Sampoon ja parannella ääntä, joka yön aikana meinasi hieman mennä lakkoon. Tekstimääräkö ilmoittelee itsestään, vaiko oikein flunssa?Toivottavasti ei kumpikaan pahemmin enää illalla.
Ensi viikolla alkaakin sitten taas uuden jutun treenit. Ohjaan Sampolan Nuoriroseuralle (http://www.nuorisoseurat.fi/seura362.html) talvella Viivin ja Wagnerin. Mukava välipala tässä pimenevässä talvessa. Mukana uusia tuttavuuksia sekä jo muutaman jutun minun kanssa tehneitä tyyppejä. Ilon kautta. Kesää koht9 luistellaan sitten Juurien lisäksi Teatteri Kulissin parissa (www.kulissi.fi). Sen näytelmävalinnasta tuonnempana.

Ei kommentteja: