maanantai 28. toukokuuta 2007

Maanantainen aamu

Jaha, sitä on viikko taas edessä. Jos esityksen tekeminen olisi tuhannen viidensadan metrin juoksu, alkamassa olisi viimeinen kierros. Paljon on vielä tehtävissä, paljon on tehty, mutta se itsessään ei vielä riitä mihinkään.
Pieni väsy painaa, vaikka eilen ei kummempia treenattukaan. Lauantaina jonkin verran ja eilisillä messuilla pienen pieni kohtaus isolla lavalla ilman mikkejä. Luultavasti suurin osa yleisöstä ei kuullut mitä pojat lavalla höpöttivät, mutta väliäkö tuolla? Paikalla oli satoja ihmisiä ja takaraivoon taatusti jää sanat Jäniksen vuosi ja Viitasaaren teatteri. Että hyvä oli käydä ja näkeehän sitä aina ilmaisusta eri juttuja, kun esiintyjillä on yleisöä. Hommia siis riittää, ja hyvä niin.
Vuoskoskella kolme viikkoa ensi-iltaan. Tänään tulee paikalle melkein kaikki, eli "avustava" sekalausuntakuorokin ensi kertaa ulkoharjoituksiin. Huomenna pitäisi olla kaikkien näytelijöidenkin paikalla(!). Täytyisi nyt tehdä kummankin jutun lopunajan harjoitusaikataulut tarkoiksi. Jänikseen saapuu tällä viikolla ruotsalaisvahvistus ja työstö siirtyy niihin pätkiin, joita uusi kasvo miehittää. Vuoskoskella varmaankin perjantaina ensimmäinen läpimeno. Näitä siis miettimään.

Ei kommentteja: