maanantai 22. lokakuuta 2007

uusi viikko

Jaahas, taas uusi viikko käsillä. Viime viikolla alkaneet treenit jatkuvat tänään ohessa näkyvillä mestoilla.
Viime viikko oli jokseenkin repaleinen. Parin päivän aikana neljät treenit ja sitten tukka putkella reissaamista. Ensin Kuopioon ja perjantaiaamusta Jyväskylän kautta Tukholmaan. Nyt alkaa vasta toipua tästä syyslomareissusta ja niin, taas uudet treenit edessä.
Koen suurimmaksi ongelmaksi uusien ohjausten suhteen tämän alun. Jo jonkin aikaa on mieltä kaivanut ajatus pidempiaikaisesta yhteisöstä, jostain kirkkaammasta suunnasta joita kohti näitä esityksiä tekee. Uusi ryhmä, uudet ihmiset ovat aina mahdollisuus, mutta mieli kaipaa jatkuvuutta ja suunnitelmallisuutta. Jakamista ja yhteisiä tavoitteita. Itseään saa retuuttaa niskasta ettei hairahda menemään jotenkin helpolla kaavalla suoraan esityksen rakentamiseen. Pitää jaksaa takoa näitä valmistavia harjoituksia täysillä ja virittää itsensä tilaan, josta muutkin voivat innostua. Ei saa tuudittautua omalla painollaan menemiseen, vaikka sellainen pilvi aina välistä pään päällä roikkuu.
Pienimuotoisia tilaongelmia on ilmennyt. Työväenyhdistys joka hallinnoi Työväentalon käyttöä perii (luonnollisesti) suurehkoa maksua koko tilan käytöstä. Jokin muukin paikka kelpaisi näin alkukauden treeneille, mutta sellaista ei ole oikein ilmaantunut. Täytyy haistella vanhan Kisasuojan nykyistä käyttöastetta, siellä voisi myös toimia.
Kohti treenejä ja tulevaa nenäpäivän hyväntekeväisyyssessiota.

Ei kommentteja: