torstai 8. marraskuuta 2007

Marraskuu ilmeisesti menossa

Kun ei tuolla maaseudulla ole konetta käytössä, jää tämä päivittäminen näemmä hieman vähemmälle. Mutta haitanneeko tuon mittään.
Ohjaukset etenee. Ne etenee hyvin ja varmasti. Toki kaikenlaista pientä vivahdetta löytyy mikä pitää skarppina ja saa miettimään uusia kulmia. Momon kanssa vedellään veitsenterällä että ollaanko nuorisotalolla vai teatterissa. Alussa stressasi ehkä liikaakin asenteesta, jolla tyypit ovat mukana. Itse asiassa asenteessa ei ole ollutkaan varmaan mitään vikaa missään vaiheessa, mutta tämän ikäisten tyttärien lienee pakollista heittää muutama negatiivinen kommentti hyvin yksinkertaiseenkin kysymykseen ennen kuin voi alkuunkaan harkita sitä mitä kysyttiin. Välillä hieman sylettää, mutta esimerkiksi tänään treeneissä kohtaukset toimivat jo mainiosti eikä ohjaajasta vedetty tarpeettomia mehuja. Hengissä siis tämäkin viikko.
Oprille heitettiin tänään oikein kunnolla punakynää. Alusta ei liiemmälti voinut karsia esittelyineen päivineen, mutta nyt rupeaa tekstistä löytymään jo turhaa lätinää. Alku siis ohitettu ja keskiosa käsittelyssä. ollut yllättävän mukavaa. Pieni tila tekee koko jutusta sorminäppäryysväännön, pienen palapelin, joka ei toimi jos palaset eivät oikeasti loksahda kohdilleen. Vaatii tarkkuutta niin asemoinnissa kuin näyttelijäntyössäkin. Tuttuun tapaan siellä kuitenkin ainakin näin alkuun heilutaan aikamoista hulabaloota. Voi olla että Mäntylä kääntyy haudassaan jos ei menoa myöhemmin hieman silittele.
Loppuviikko eli torstai ja perjantai ensi kesän suunnittelua ja hahmottelua. Hyvä treeniviikko-- hyvä mieli.

Ei kommentteja: