torstai 3. huhtikuuta 2008

huhtikuuta

Elmon ensimmäiset treenit ovat takana, kevät vähintään ovella ja sen mukainen innostus töissä. Lumperon näytelmän suhteen odotukset ovat näin alkuun pääsyn jälkeen korkealla. Ohjauksesta tullee raikkain mitä pitkään aikaan, ehkä koskaan olen tehnyt. Teksti antaa vapauksia muokata esityksestä biisin, joka rokkaa kovaa ja korkealta, ja jää toivottavasti katsojien mieleen soimaan energiaa antavana, vaikkakin myös kysymyksiä herättävänä.
Elmo itsessään on äärimmäisen ristiriitainen persoona. Syvällinen, ehkä huvittavaan asti, ajattelija, joka kaipaa elämään tyyneyttä ja kauneutta, tuntee itsensä vanhaksi nuorten keskellä. Mutta samalla hän on ADHD kaveri, joka intoutuu tuon tuostakin viettien vietäviksi. Hahmon ajatusmaailman selkeyttämisessä riittää vielä paljon hommaa. Vaikka onhan tässä aikaa vääntää. Lumperolle on muuten avattu oma blogi, joka löytyy täältä http://www.teatterilumpero.blogspot.com/
Juoksuhaudantien ensimmäiset varsinaiset harjoitukset huomenna. Edelleen mukaan kaivataan miespuolista voimaa, muutoin ryhmä alkaa olla kasassa ja homma saadaan kunnolla käyntiin.
Teatterikoneen kanssa harjoitellaan parin kuukauden aikana lähinnä syksyllä esitettävää lapsille suunnattua juttua. Pääsee välistä taas itsekin näyttämölle ja saa kosketuspintaa olennaiseen.

Ei kommentteja: