keskiviikko 14. toukokuuta 2008

DO NOT TRUST ON GMAIL!!!

Tekniikka pääsi yllättämään tämän jantterin nyt kyllä sata nolla! Päivän mittaan pari juttua selkiytyi, vaan alkuun täytyy purkaa hupaisempi tekniikan kanssa sattunut tapahtuma.
lltapäivällä treenasin pönttöjutun biisejä armottomalla tykityksellä kotisohvalla. Heitin Aaron neuvoman riffin nurkkaan (kun en muistanut miten se meni) ja vedin fiilis katossa omalla väännöllä vähäinenkin tukka hulmuten. Vedettyäni Pönttö sekaisin- biisin kolmannen kerran astelin kohti työhuonetta, kun jostain kuuluu hiljaista naurua. Katsastan kännykän ja kappas, puhelu käynnissä. Insenjööriskaveri meinasi kuolla nauruun, ensimmäinen kysymys oli, että oonko noin kännissä keskellä päivää. Oli taskusoitolla sitten levinnyt biisi insinööritoimiston iloksi. Jes!
Sitten tämä tapaus gmail. Oon kevään aikana ihmetellyt, kun en ole saanut vastausta useaankaan sähköpostiin. Usein nämä ovat olleet ohjaustarjouksia tai muita työhön liittyviä juttuja. Ajattelin ettei vaan ole eri tahoilla ollut aikaa vastata moisiin, ja jättänyt sikseen. Kellojen olisi pitänyt kyllä hälyttää jo aiemmin, kun jossain haussa luvattiin vastata kaikille hakijoille. Mutta ei edes, että kiitos ei. Nyt sitten tuli sauma, että kysäisempä ensi syksyksi alustavasti keskustellusta ohjauksesta, että mitä ovat ehdottamistani teksteistä mieltä, kun sieltäkään ei vastausta ole sähköisesti kuulunut. Tässä tapauksessa en omannut puhelinnumeroa, enkä koko nimeäkään, edellisessä pyydettiin kaikki yhteydenotot sähköisenä. Kiertotietä sain sitten sähköpostin, että ei ole tullut mun viestit perille ja viime viikolla olivat sitten valinneet syksyksi ohjaajan. Ajattelivat että olen sen vartaa kiireinen, etten ole ollut siksi yhteydessä. Tästä tajusin sitten ruveta tarkastelemaan aiempia tarjouksia, ja ylläri ylläri, eivät ole tarjoukset edes menneet perille!
Ensivitutus oli aika suurta. Nyt sitä miettii jo positiivisiakin asioita, kuten muita mahdollisuuksia mitä eteen saattaisi jostain putkahtaa. Ja niin, kyllä syksyllä ihmeteltävää riittää täällä kotonakin. Toivottavasti.
Jonkin tutkimuksen mukaan tietotekniikan hyvät puolet peittoaa huonot vasta vuonna 2015. En epäile hetkeäkään.

Ei kommentteja: