perjantai 23. toukokuuta 2008

viikon keskivaihe tässä perjantaiaamuna

Elmon vaativin kohtaus ratkaistu. Viimeinen ja ehkä koko näytelmän suurin käänne taittuu hienosti, osin absurdisti, mutta osin vähäeleisen tyylikkäästi ja arkisesti. Vielä kun musiikit saadaat kohtaukseen upotettua, uskon että tulee toimimaan hyvin. Tarkoituksella jätin tämän kohtauksen ohjaamisen tänne loppupäähän. Nyt näki paremmin jo mihin kontekstiin se täytyy asettaa, millä volyymilla esitys muutoin kulkee. Ja aika tykitystähän tästä tulee. Täytyy laittaa varsinkin nuoremmallle kaartille johonkin esitykseen askelmittari matkaan ja laskea kilometrit mitä liikkumista tulee. Veikkaan että runsaasti.
Aika massiivinen viikko töitten suhteen menossa. Helsingin työhaastattelusta en taikauskoisena viitsi vielä sen kummemmin avautua, selvinnee parin viikon sisällä. Isosta ja mielenkiintoisesta toimesta olisi kuitenkin kysymys. Pönttöjuttua treenattiin eilen nelisen tuntia. Huomenna on Mäki-Matin perhepuistossa avoimet harjoitukset Yläkaupungin yön ohjelmassa klo 14.15. Tervetuloa katsomaan, miten pöntöt lajittelee ihmisten sinne tänne jättämiä jätteitä.
Tätä ennen vielä kuitenkin kahdet treeniet Juoksuhaudantiestä. Päästään siinäkin tänään kohtauksissa finaaliin, tosin siten että ne on vain kertaalleen hahmoteltu. Dramatisointi on siinä sen vertaa vaativa, että nyt vasta alkaa lopullinen haju esityksen muodosta kirkastua. Mutta aikaahan siinä on; ensi-ilta heinäkuun lopulla. Välissä tosin muutaman viikon tauko, mutta sitä ennen kun runtataan kohtaukset sinne päin, niin heinäkuussa sitten naulataan kiinni.
Tänään muuten synnytyssairaalaan tutustuminen myös. Että näin.

Ei kommentteja: