maanantai 5. toukokuuta 2008

isoja asioita

Taas mennään maanantaita. Vesisateen uhka väijyy muutaman loistavan päivän päätteeksi. Paluuta arkeen, jos tämä nyt sellaista on.
Vapun jälkeinen elämä mennyt töitten osalta lähinnä Elmon bänditreeneissä. Jere piipahti pari päivää opettamassa biisit ja sovittamassa ne kohdilleen. Tiukka treenaaminen bändillä vielä edessä, että kokonaisuus pysyy kasassa. Mutta erittäin hionot musat tähän juttuun Jere on tehnyt!
Tästä päivästä eteenpäin treenejä on sitten kiihtyvällä vauhdilla aina heinäkuun loppuun asti. Muutama vapaapäivä välissä, kuten tämän viikon sunnuntainen äitienpäivä. Lisäksi about kesäkuun puolessa välissä ennustettu esikoisen syntymä saattaa aiheuttaa muutaman päivän tauon(!) Ainakin tämän ohjaajan ajatukset leijailevat fyysisestä sijainnista riippumatta silloin uusilla mailla. No niin, nyt on "muffinssi" julkistettu tässäkin blogissa! Joku Juoksuhaudan kaveri hieman jo vitsailikin, että jo ennen syntymää laitetaan lapsen syyksi, jos isä tulee olemaan harjoituksissa "hieman väsynyt".
Mutta asialliset hommat hoidetaan. Kummankin jutun runko yritetään tehdä valmiiksi nyt toukokuussa. Heinäkuu on sitten Jouksuhaudan aikaa pelkästään, ja silloin purkitetaan se. Nyt nautitaan ulkotreeneistä, vesisateesta, lätkäkisoista, rauhasta juoda kahvikupponen, lenkeistä koiran kanssa ja kaikesta perusväännöstä. Kohta se on erilaista sekin. Kait.

Ei kommentteja: