lauantai 9. kesäkuuta 2007

kiirettä




Hemmetin tiukka viikko osittain takana. Tänään kolmas läpimeno Kyläkoulusta, josta kuvat. Paljon vielä edessä töitä. Välillä kalvaa epäilys oiekastaan kaikkea muuta kuin jutun sanomaa kohtaan. Naivistisuus, sketsimäisyys, kesäteatterimaisuus ja suoranainen kökköys on keloja joita kirjoittaja pyörittelee mielessään. Toisaalta ohjaajana on tyytyväinen tähän mitä on olemassa. Vaikka vielä viimeinen viikko tuonee jonnin verran muutoksia kokonaistoimivuuden eteen. Huomenna taas läpimeno ja alkuviikosta parit treenit. Siinähän se sitten ja tarjottimelle. Perkele.
Jäniksestäkin eka läpäri takana. Siellä mentiin reippaasti eteenpäin tällä viikolla. Juttu alkaa olemaan uomissaan, jahka vaan kaikki käytännön asiat hoituu.
Huomista ja tulevaa kohti parin karaokebiisin avulla. Huomenna kaverin insinöörismieheksi valmistumisen ja tämän äidin draamapedasta tohtoriksi väittelyn bileet. Mmmmukavaa!
Ja sitten sunnuntaina Saarijärven teatteripäivien ohjelmistoon tulevan kirkkodraaman lämmitysharjoitukset.. Herra armahda.
Oikeasti on vain mahtavaa, että nyt on hommia, vaikka ajoittain mielessä pyörii se tuleva. Mutta siitä vasta viikon päästä, aikaisintaan.

Ei kommentteja: